الجمعة، 17 أكتوبر 2008

'طريقة عمل ريش مشوية بالفرن مع البصل






المقادير:
ريش خروف
4 بصلات
راس توم
عصير ليمون
4 حبات بندورة
خل
صويا صوص
فلفل أسود و بهار و جرام مسالا و فلفل أحمر و بابريكا و قرفة و كمون و كزبرة ناشفة و جوزة الطيب


الطريقة:
تتبل الريش ببملح و فلفل أسود و بهار و جرام مسالا و فلفل أحمر و بابريكا و قرفة و كمون و صويا صوص و كزبرة ناشفة و جوزة الطيب و خل و شوية ليمون و توم و بصل و تنقع لمدة ليلة كاملة
في اليوم التالي نضعهم في صينية فرن مع التتبيلة مع إضافة بصل جوانح و بندورة ترانشات و فلفل أسود و ملح و يبقى القدر مغطر بالقصدير حتى ينضج و ينشف ماؤه
تحمر الريش من أعلى و تقدم في الحال.
منقول

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP