الأحد، 2 مايو 2010

طريقة عمل دجاج هندى (ش نبيل)برنامج كل بلد اكلة

طريقة عمل دجاج هندي

المكونات
ك وراك دجاج – بصلة مقطعه – علبة زبادى – جنزبيل – 2 م صلصة - م كركم او كارى – 4 فصوص ثوم – زيت – نص م شطة


الطريقة


اضع فى طبق الزبادى والجنزبيل والشطة والصلصة والزيت واقلبهم كويس ثم اضعهم على الفراخ واتبلها كويس ويفضل لو تتركيها ساعتين تلاتة ثم ضعيها فى صينية مدهونة زيت ومعاها كبشة ماء واضعها على النار حوالى 5 د ثم ادخلها الفرن لحد ماتستوى


0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP