الأحد، 2 مايو 2010

طريقة عمل البزنجان والفلفل المقلى والطماطم المحشية


البزنجان والفلفل المقلى والطماطم المحشية


حشو البزنجان والفلفل المقلى والطماطم المحشية


الحشو
1/4 ك فلفل حامى – راس ثوم كبيرة – 2 م ك كمون – 4 م ك ملح


نضع فى الخلاط كل المقادير ونضربهم لحد ماينعموا خالص وممكن نتركها فى الفريزر لحين الاستخدام مدة طويلة

 
نشق الفلفل شق بالسكين ونحمره ثم نضعه فى الحشوه


نترك العنق الاخضر بتاع البزنجان ونقليه فى الزيت وبعد مايبرد نفتحة بالطول بشق بالسكينة ونحشية بالحشو


نشق الطماطم 3 شقوق بالعرض ثم نحشيها





الجبنة القريش


نهرس الجبنة كويس قوى لحد ماتنعم خالص ثم نضع عليها طماطم مبشورة بالمبشرة ناعم وشطة وزيت زيتون ونفلبها كويس ونقدمها مع جرجير وفلفل وبزنجان مقلى

مصدر

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP