الأحد، 9 مايو 2010

طريقة عمل كوردون بلو من كل بلد اكلة

كوردون بلو

المكونات
180 ج لحم بتلو – 30 ج جبنة شيدر – 30 ج لحم مدخن – بقسماط – دقيق – 2 بيضة – زيت زرة


الطريقة


نتبل شرائح اللحمة بالملح والفلفل وزعتر بسيط نفرد الشريحهونضع عليها شريحه جبنة وعليها شريحة لحم مدخن او لانشون ثم شريحه جبنة ونلفها كويس ونضعها فى الدقيق ثم فى البيض ثم فى البقسماط ونحمرها فى الزيت وتقدم







http://forum.hawaaworld.com/showthread.php?t=936200

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP