الخميس، 6 مايو 2010

طريقة عمل دبابيس الفراخ (ش ايمن من كل بلد اكله

دبابيس الفراخ (ش ايمن

المكونات


بطاطس بيورية – جبنة مبشورة – بيض – بقسماط – توابل – خضار (جزر – فاصوليا – زرة – بسلة)


الطريقة


نضع الذرة والخضار والبطاطس البيورية – وشوية كريمة فريش ومكعبات جبنة فلمنك وشوية بقدونس ونعجنهم كويس بايدنا ثم ناخد قطعه ونضع عليها عصاية ونعملها بادنا على هيئة دبوس الفرخة ونضغط عليها كويس ثم نضعها فى الدقيق ثم فى البيض ثم فى البقسماط ونحمرهم فى الزيت




مصدر

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP