الاثنين، 13 أبريل 2009

طريقة عمل شكولاتة Ferrero Rocher(أو الشكولاتة محشية بالبندق بالبيت)

طريقة عمل شكولاتة Ferrero Rocher(أو الشكولاتة محشية بالبندق بالبيت)

هذا الحلي لمحبي الشكولاتة

أكيـــــــــــــــــــــــــــد عافينها مايحتاج

ونشوف طريقة عملهاااااااااا

نحتاج الى

:المكونات

1- كمية من البندق العادي والبندق المجروش..

2- شكولاته خام 200 جرام..

3 - ملعقتان كبيرة شوكولاته نوتيلا.

4- من 40 الى 50 جرام زبده (إي نصف إصبع)


5- قوالب إشكال


الطريقة:

1- تحطون الزبد + الشيكولاته الخام في حمام مائي.. وتذوبونها زى الصورة 2 ..

3- تضيفون كمية من البندق المجروش 200 غرام تقريبا

4- تضيفون ملعقتان نوتيلا على الخليط لين تصير زى الصورة

طريقة عملها في القالب:

1 - تزيدوا كمية بسيطة جدا في القالب .. عشان يبان الشكل..

2- تضيفون البندق عليه ..

3- تحطون الخليط على القالب ..

4_وتكملوا زى الخطوات الثلاث الأولى ..

5 _ بعد ما تخلصون تحطوها في الثلاجة لين تجمد مرة

الخطوة الأخيرة


تطلعوها من الثلاجة و تقلبوها .. طبعا على حسب القالب اللي تحطيه

وبإلهنا والعافية
منقول

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP