ساندوتشات الدجاج علي طريقة المقاهي الكوريه
ساندوتشات الدجاج علي طريقة المقاهي الكوريه
المكونات الساندوتش :الكميه تعمل 4ساندوتشات
خس كابوتشه او متوفر او ممكن استعمال الخس العادي
شرائح طماطم
جبنه شيدر للساندوتشات (النوع اللي مش بيذوب )
قطع استربس الدجاج مقلي حار وده اختياري الرابط في صندوق الوصف اسفل الفيديو او ممكن اي استربس بطريقه اللي تحبيها
كرنب المخلل :
100 جرام ملفوف او كرنب بنفسجي (4 م/ك خل ، 2 م/ك سكر ، 1/2 م/ص ملح)
انا استعملت نوعين من الصلصه صلصه علي الدجاج وصلصه علي الخبز
صلصة علي الخبز (2 م/ك خردل حبوب كاملة - 4 م/ك مايونيز)
صوص علي دجاج ستربس (3 م/ك مايونيز ، 6 م/ك خردل بالعسل ، 2 م/ك بصل مفروم ، 2 م/ك مخلل خيار مسكر مفروم ، قليل من الفلفل الاسود )
طريقه عمل
علي صينيه مفروشه بمناشف ورقيه نضع الطماطم وترش الطماطم بالملح والفلفل الاسود ثم تغطي بطبقه واحده من مناشف الورقيه وتوضع جانبا لحين الاستعمال
لعمل مخلل الكرنب السريع يقطع اكرنب الي شرائح في طبق نضع الخل والسكر والملح ويوضع في الميكرويف لمده 1دقيقه او يمكن وضع الخليط حتي الخليط يكون سخن قيلا والسكر يذوب ثم نضع الكرنب ويقلب ويوضع جانبا لمده 30دقيقه
لعمل صلصه التي توضع علي الخبز :في وعاء نضع المايونيز وحبوب الخردل الكامله ويقلب ويوضع جانبا
لعمل الصلصه التي توضع علي الفراخ :مايونيز وخردل بالعسل وبصل مفروم ومخلل الخيار المسكر مفروم ناعم وقليل من الفلفل الاسود ويقلب معا جيدا
لعمل الساندوتش :نسخن الدجاج في الميكرويف يمكن تحميص الخبز التوست حسب الرغبه
نفرد قطعه من ورق الخبز ونضع شريحتان من خبز التوست الابيض ونضع عليهما صلصه المايونيز مه حبوب الخردل ونفرد علي التوست نضع شريحه من جبنه الشيدر الدجاج الكميه حسب الرغبه ثم صلصه التي توضع علي الدجاج ونعصر الكرنب المخلل جيدا
وشريحتان من الطماطم والخس ونضع شريحه التوست علييهم ونضغط برفق ثم نلف ورقه الخبز جيدا مع شدها باحكام وغلقها ونلف قطعه اخري من الورقه البلاستيك عليها وكدا الساندوتش اصبح جاهز يقطع من المنتصف بالسكين ويقدم
0 ملاحظات:
إرسال تعليق