الجمعة، 21 مايو 2010

طريقة عمل بلح الشام برنامج كل بلد اكلة

طريقة عمل بلح الشام

المكونات
500ج ماء – 200ج زيت – 5ج ملح – 5ج سكر – 500 ج دقيق – 6 بيضات – زيت للقلى – سيرب تقيل



الطريقة


فى كسرولة نضع الماء والزيت والسكر والملح واول مايغلوا انزل عليهم بالدقيق مع التقليب السريع على النار لمدة 4 د ثم اضع العجينة فى الخلاط لحد ماتبرد ثم انول بالبيض بيضة بيضة مع الخلط الجيد


اضع العجينة فى الكيس والقمع وادهن ايدى بالزيت واعمل اصابع طويلة او قصيرة واخمرها فى الزيت البارد لحد ماتاخد اللون الذهبى ثم اضعها فى السيرب البارد






مصدر

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP