الأربعاء، 4 ديسمبر 2019

طريقة عمل نوعين من دريسنج او صوصو السلطه

طريقة عمل نوعين من دريسنج او صوص السلطه 


المكونات 
النوع الاول :صوص الليمون والزيت 
1عصيرليمون من ليمونه كامله 
زيت زيتون كميه زيت بتكون علي حسب السمك اللي انتي عايزاه يعني لو عايزها خفيفه قللي الزيت لو سميك كتير لزيت 
ملح فلفل اسود 
طريقة عمل 
في بوله صغيره نضع عصير الليمون والزيت الزيتون ويقلب جيدا باستعمال الشوكه حتي سميك قليلا ولونه فاتح ثم نضع الملح والفلفل الاسود ويقلب معا ثم يوضع علي السلطه ويتقدم مباشره 
النوع الثاني :صوص الخردل 
1ملعقه صغيره خل +1ملعقه صغيره زيت +املعقه صغيره عسل ابيض +1ملعقه صغيره ديجون ماستر او خردل +ملح فلفل اسود 
طريقة عمل 
في بوله صغيره نضع الخل والزيت والعسل والخردل ملح والفلفل الاسود ويقلب معا حتي تحصل علي مزيج كريمي ثم يضاف الي السلطه وتقلب وتقدم مياشره 
يمكن ان نصنع نوع ثالث :
ناخذ املعقه صغيره من خليط صوص الليمون والزيت ويوضع علي خليط الخردل ويقلب معا 

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP