طريقة عمل نوعين من دريسنج او صوصو السلطه
طريقة عمل نوعين من دريسنج او صوص السلطه
المكونات
النوع الاول :صوص الليمون والزيت
1عصيرليمون من ليمونه كامله
زيت زيتون كميه زيت بتكون علي حسب السمك اللي انتي عايزاه يعني لو عايزها خفيفه قللي الزيت لو سميك كتير لزيت
ملح فلفل اسود
طريقة عمل
في بوله صغيره نضع عصير الليمون والزيت الزيتون ويقلب جيدا باستعمال الشوكه حتي سميك قليلا ولونه فاتح ثم نضع الملح والفلفل الاسود ويقلب معا ثم يوضع علي السلطه ويتقدم مباشره
النوع الثاني :صوص الخردل
1ملعقه صغيره خل +1ملعقه صغيره زيت +املعقه صغيره عسل ابيض +1ملعقه صغيره ديجون ماستر او خردل +ملح فلفل اسود
طريقة عمل
في بوله صغيره نضع الخل والزيت والعسل والخردل ملح والفلفل الاسود ويقلب معا حتي تحصل علي مزيج كريمي ثم يضاف الي السلطه وتقلب وتقدم مياشره
يمكن ان نصنع نوع ثالث :
ناخذ املعقه صغيره من خليط صوص الليمون والزيت ويوضع علي خليط الخردل ويقلب معا
المكونات
النوع الاول :صوص الليمون والزيت
1عصيرليمون من ليمونه كامله
زيت زيتون كميه زيت بتكون علي حسب السمك اللي انتي عايزاه يعني لو عايزها خفيفه قللي الزيت لو سميك كتير لزيت
ملح فلفل اسود
طريقة عمل
في بوله صغيره نضع عصير الليمون والزيت الزيتون ويقلب جيدا باستعمال الشوكه حتي سميك قليلا ولونه فاتح ثم نضع الملح والفلفل الاسود ويقلب معا ثم يوضع علي السلطه ويتقدم مباشره
النوع الثاني :صوص الخردل
1ملعقه صغيره خل +1ملعقه صغيره زيت +املعقه صغيره عسل ابيض +1ملعقه صغيره ديجون ماستر او خردل +ملح فلفل اسود
طريقة عمل
في بوله صغيره نضع الخل والزيت والعسل والخردل ملح والفلفل الاسود ويقلب معا حتي تحصل علي مزيج كريمي ثم يضاف الي السلطه وتقلب وتقدم مياشره
يمكن ان نصنع نوع ثالث :
ناخذ املعقه صغيره من خليط صوص الليمون والزيت ويوضع علي خليط الخردل ويقلب معا
0 ملاحظات:
إرسال تعليق