الأحد، 18 يوليو 2010

نيوكى مكرونة ايطاليانو(شيف شربينى)من كل بلد اكله

نيوكى مكرونة ايطاليانو(ش شربينى)

المكونات

1/2 ك بطاطس

1/4 ك دقيق

 1/2 كوب كريمة

 2 صفار بيض

بقدونس مفروم

جبنة رومى –

 ملح وفلفل
الطريقة عملنسلق البطاطس ونبشرها
نضع الدقيق على الرخامة ونعمل فيه حفرة ونضع البيض والبطاطس والملح والفلفل واعجنها بايدى كويس لحد ماتمسك بس ثم ناخد منها قطعه ونبرمها حبل طويل ثم نقطعها بالسكينة قطع صغيرة ثم نمرر كل قطعه على حرف الشوكة علشان تعمل شكل ثم نسلقها فى ماء مغلية لحد ماتطفو على سطح الماء حوالى 6 د
نضع فى مقلاية شوية زيت صغيرين وفصين ثوم مفرومين وشوية روزمارى ونشوحهم تشويحه ثم نضع مثلث جبنة ليكفورد ونقلبه لحد مايسيح ثم نضع الكريمة ونقلبهم ثم نضع المكرونة ونقلبهم ونغرفها








مصدر

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP