طاجن اللسان عصفور بالكبده الجاموسي في الفرن
طريقة عمل طاجن اللسان عصفور بالكبده الجاموسي
المكونات
1/2كوب من اللسان عصفور +زبده او زيت للتحمير
•1كوب من كبده مقطعه الي مكعبات
•1بصل مفروم
•3ملاعق صلصه طماطم
1و1/2كوب من الماء مدوب فيها مكعب مرق لحم
او ممكن استعمال شوربه اللحم
•في مقلاه نضع الزبده حتي تذوب ثم نض الكبده مع التقليب المستمر حتي تاخذ اللون الذهبي من جميع الجوانب ثم نضع البصل ويقلب حتي يختلط (احنا مش عايزين الكبده تستوي عايزين تحمر بس )ثم تتبل بالملح والفلفل الاسود وتوضع جانبا
•في حله نضع الزبده او الزيت واللسان عصفور حتي ويقلب حتي ياخذ اللون
الذهبي ثم يصب في الطاجن ونضع الماء المذوبه فيها مكعب المرق اللحم وصلصه الطماطم ويقلب معا ثم نضع الكبده وتقلب معا وتوضع في الفرن حتي اللسان عصفور يستوي تماما
•
•في حله نضع الزبده او الزيت واللسان عصفور حتي ويقلب حتي ياخذ اللون
الذهبي ثم يصب في الطاجن ونضع الماء المذوبه فيها مكعب المرق اللحم وصلصه الطماطم ويقلب معا ثم نضع الكبده وتقلب معا وتوضع في الفرن حتي اللسان عصفور يستوي تماما
•
0 ملاحظات:
إرسال تعليق