طريقة عمل سيرب الفراوله البسيط
طريقة عمل سيرب الفراوله البسيط
المكونات
300جرام من الفراوله القطع اومهروسه خشن في محضره الطعام
180جرام من السكر
عسل (اختياري )
طريقة عمل
في وعاء نضع الفراوله ثم نضع السكر ويقلب معا جيدا ثم يترك في درجه حرارة الغرفه لمده يوم او حتي السكر يذوب تماما عند ذوبان السكر يفرم في محضره الطعام ثم يحتفظ بيه في بطمان او وعاء محكم الغلق ويوضع في الثلاجه لمده 1اسبوع
ملحوظه
لو عايزه تحتفظي بيه اكتر من اسبوع نضع السكر بنفس كميه الفراوله يعني لو الفراوله 1كوب نضع 1كوب سكر
لتزيين الكيك -لعمل الفراوله بالحليب -والفراوله بالزبادي -وفراوله ايس بالصودا
المكونات
300جرام من الفراوله القطع اومهروسه خشن في محضره الطعام
180جرام من السكر
عسل (اختياري )
طريقة عمل
في وعاء نضع الفراوله ثم نضع السكر ويقلب معا جيدا ثم يترك في درجه حرارة الغرفه لمده يوم او حتي السكر يذوب تماما عند ذوبان السكر يفرم في محضره الطعام ثم يحتفظ بيه في بطمان او وعاء محكم الغلق ويوضع في الثلاجه لمده 1اسبوع
ملحوظه
لو عايزه تحتفظي بيه اكتر من اسبوع نضع السكر بنفس كميه الفراوله يعني لو الفراوله 1كوب نضع 1كوب سكر
لتزيين الكيك -لعمل الفراوله بالحليب -والفراوله بالزبادي -وفراوله ايس بالصودا
0 ملاحظات:
إرسال تعليق