الأحد، 1 مارس 2020

طريقة عمل سيرب الفراوله البسيط

طريقة عمل سيرب الفراوله البسيط 
المكونات 

300جرام من الفراوله القطع اومهروسه خشن في محضره الطعام 
180جرام من السكر 
عسل (اختياري )
طريقة عمل 
في وعاء نضع الفراوله ثم نضع السكر ويقلب معا جيدا ثم يترك في درجه حرارة الغرفه لمده يوم او حتي السكر يذوب تماما عند ذوبان السكر يفرم في محضره الطعام ثم يحتفظ بيه في بطمان او وعاء محكم الغلق ويوضع في الثلاجه لمده 1اسبوع 
ملحوظه 
لو عايزه تحتفظي بيه اكتر من اسبوع نضع السكر بنفس كميه الفراوله يعني لو الفراوله 1كوب نضع 1كوب سكر 
لتزيين الكيك -لعمل الفراوله بالحليب -والفراوله بالزبادي -وفراوله ايس بالصودا 

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP