الأحد، 3 أكتوبر 2010

طريقة عمل فراخ بستانى من برنامج كل بلد اكله


فراخ بستانى


المقادير
صدور فراخ

– شطة
– ثوم مفروم
– زعتر
– جنزبيل بودر
– عصير ليمون
– خل
– ذيت ذرة
– 2 ثمرة طماطم
– 2 ثمرة فلفل رومى احمر واخضر
– بصلة جوانح رفيعه
 – 2 م ك صوص حار

الطريقة

نتبل الصدور بالملح والفلفل وتوابل وثوم وزعتر ونشوحها فى الزيت لحد ما تستوى

فى مقلاية تانية فيها زيت نشوح البصل والفلفل ونقلب ثوانى ثم نضع شرائح الطماطم الرفيعه لحد ما كله يتجانس


اضع الخضروات فى طبق التقديم وارصص عليها الصدور






مصدر
http://forum.hawaaworld.com/showthread.php?t=616999&page=180

1 ملاحظات:

غريب

شكراً على الوصفة

ممكن وصفة عمل الكريمه للحلويات والكيك

لك مني صينية احترام

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP