الأربعاء، 1 سبتمبر 2010

الكحك بالعجوة برنامج كل بلد اكلة

عجينة الكحك 
– 200 ج عجوة
– 50 ج زبدة
الطريقة
نهرس العجوة والزبدة مع بعض بالشوكة لحد ماتطرى وبعدين نعملها كور صغيرة قد البندقة
نفس طريقة الكحك لحد ما ناخد قطع صغيرة من العجينة ونكورها ونعمل بصابعنا داخلها فراغ ونضع قطعه العجوة وبعدين نكورها تانى ونضعها فى الصينية ونبططها سنة بايدنا وبعدين ننقشها بالمنقاش او نعمل الوش باللبصمه المخصوص وبعدين ندخلة فرن متوسط الحرارة 



مصدر
http://forum.hawaaworld.com/showthread.php?t=936200&page=47

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP