السبت، 5 يونيو 2010

طريقة عمل اسباجتى بكويرات الكفتة من كل بلد اكله


اسباجتى بكويرات الكفتة

المكونات

1/4 ك كفته متبله – بصلة صغيرة – بقدونس مفروم – ملح وفلفل – بهارات


الطريقة


نتبل اللحمة المفرومة بالملح والفلفل والبصل والبقدونس والبهارات ونعملها كور متوسطة ونضعها فى صينية فيها شوية زيت وندخلها الفرن لحد ماتستوى وتحمر


نسلق المكرونة 3/4 سوى ونصفيها


نعمل الصلصة


نضع فى مقلاية زيت ونشوح بصلة مفرومة وفلفل احمر مكعبات وبقدونس مفروم ومكعبات طماطم ومعلقتين صلصة ونقلبهم لحد ماتدخل فى التسبيك نضع عليها الكفته بعد ماطلعت من الفرن ونخليها تاخد التسبيكة فى الصلصة ثن نغسل المكرونة بماء ساخن علشان نسخنها


ثم نغرف المكرونة فى الطبق ونضع عليه الكفتة بالصلصة
 


مصدر

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP