الخميس، 10 يونيو 2010

فراخ بالصويا صوص (ش يسرى )

طريقة عمل فراخ بالصويا صوص

 

2 صدر فرخة سليم – بصل – ثوم – كرات – تشيفذ – جزرة – جنزبيل فرش – صويا صوص – زيت زيتون – كورن فلور


الطريقة


نتبل الفراخ بالصويا واشوحهم فى الزيت شوية ثم ادخلها الفرن تكمل السوى


لعمل الصوص


نضع فى الزيت ثوم وجنزبيل وبصل مفرومين ونقلبهم لمدة ثانية واحدة ثم نضع الجزر المبشور تقليبة ثم نضع البصل والتشايفذ تقليبة ثم نضع شوية خل وم صويا وسنة ماء


نزوب النشا فلى شوية ماء ونضيفهم شوية شوية على الصوص لحد ما يربط معاكى او لحد مايمسك


فى المقلاية نضع سنة زيت ونضع المكرونة المسلوقة وملح ونقلبها تقليبة ثم نضع الصدور فى الطبق وفى النص نضع المكرونة ونصب الصوص
مصدر

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP