الجمعة، 28 يناير 2011

طريقة عمل بيكاتا محشى من برنامج من كل بلد اكله


بيكاتا محشي 

المكونات
1/2 ك بفتيك بتلو – قشر ليمونة – 200 ج سموكن تركى – 10 ج ذبدة – ملح وفلفل – بيض – دقيق – بقسماط
الطريقة
نعمل الحشوة
نفرم الثوم ونضع عليه بصلة ناعمه وروزمارى ناشف وبشر قشر الليمونة والذبدة الجامدة ونخلطهم مع بعض كويس بالشوكة وملح وفلفل
نتبل اللحمة ملح وفلفل ونفردها ونرشها رشه خفيفة دقيق
نضع الحشوة اللى عملناها داخل كل شريحة من اللحمة المدخنة ونلفها ثم نضعها داخل قطعه اللحمة ونلفها ثم نضعها فى الدقيق ثم فى البيض ثم فى البقسماط وندخلها الثلاجة شوية حوالى نص ساعه ثم نحمرها فى الزيت
نشوح الحشو المتبقى عندنا فى حتة ذبدة صغيرة وبعدين نصبها على وش الطبق









 
 مصدر

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP