الجمعة، 28 يناير 2011

طريقة عمل صدور الفراخ مع صوص البرتقال



صدور الفراخ مع صوص البرتقال

المكونات 

1/2 ك صدور فراخ – قشر برتقال – 500 ج برتقال – ليمون – روزمارى – ملح وفلفل – نص كوب ديميجلاس
الطريقة
نتبل الصدور بالملح والفلفل وروزمارى وبشر البرتقال
نخلى البرتقال والليمون وناخد الفصوص بتاعتهم بس
نشوح الفراخ فى حتة ذبدة لحد ماتستولى 3/4 سوى ثم نضع عليها شوية صغيرة عصير برتقال والديميجلاس ونتركهم حوالى دقيقتين ولما تستوى الفراخ نشيلها فى طبق ونضع مكانها فى المقلاية فصوص البرتقال والليمون ونقلبهم تقليبتين ثم نغرفهم فى الطبق ونضع عليهم الصدور





مصدر

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP