الاثنين، 8 فبراير 2010

طريقة عمل الارز المصري بالشعرية خطوة خطوة


طريقة عمل الارز المصري بالشعرية خطوة خطوة


المقادير:
2 كوب رز مصرى
2
كوب ونصف ماء
1
ملعقة كبيرة سمن / زيت
ملح
4
ملاعق شعرية
الطريقة التحضير :
نحمر الشعرية في السمن على النار حتى يصبح لونها بنى
نغسل الارز ونصفيه جيدا ثم نضعه على الشعريةونقلب الي ان يصبح غير ملتصق ببعضة
نضيف الماءوالشوربة  والملح
نتركه لحد ما يغلى ثم نهدى عليه النار ونتركه من 10 / 15 دقيقة وبس وصور توضح


















2 ملاحظات:

mrmr

تسلم الايادى

مـصــرى بـيـحــب بـلــده

تسلم ايدك بجد وربنا يكرمك
انا فى غربة ومدونتك هتفيدنى جداا
وعملت الرز بطريقتك وطعمه كان جميل والحمد لله بس كان ملزق شوية عشان مظبطش المقادير ومقلبتش كويس زى ما قولتى

الجاى احسن ان شاء الله
وربنا يكرمك

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP