طريقة عمل فراخ بالكارى على الطريقة الهندية من كل بلد اكله
فراخ بالكارى على الطريقة الهندية
المكونات
فرخة مقطعه 8 اجزاء – بيض مسلوق – 3 شرائح اناناس – م كارى احمر – م كارى اصفر – م كارى اخضر – بصلة ناعمة – زيت زيتون – 2 بطاطس
الطريقة
نتبل الفراخ بملح وفلفل وكارى وزيت
نشوح البصلة فى زيت زيتون ثم اقطع البطاطس مكعبات واشوحها معاهم
اشوح الفراخ فى زيت فى مقلاية ثم نضعها فى المقلاية مع البطاطس والبصل ونقلبهم ثم نضع شوربة الفراخ ونتركهم لحد قرب السوى ثم نضع 3 انواع الكارى فى المقلاية اللى كنا مشوحين فيها الفراخ ونقلبهم ثم نضعهم مع الفراخ ونضع الاناناس والبيض والكريمة ونقلبهم ثوانى ونغرفها
مصدر
0 ملاحظات:
إرسال تعليق