الاثنين، 12 أبريل 2010

طريقة عمل شوربة شعيرية(كل بلد اكلة )

شوربة شعيرية


المكونات

1/2 ك كفتة متبلة – كوب شعيرية – ملح وفلفل – لتر ماء ساخن – مكعب مرقة – 2 فص حبهان – 2 م ذيت ذرة او سمن



الطريقة


نتبل اللحمة المفرومة بملح وفلفل وتوابل وبصلة مبشورة وشوية بقدونس ونكورها


نحمر الشعيرية فى ذيت وذبدة لحد ماتحمر


نضع كور الكفتة النية فى الشوربة اللى بتغلى ثم نضع الشعيرية وملح وورق لاورا ونتركها لحد ما الشعيرية والكفتة يستووا
 

مصدر

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP