الاثنين، 19 أبريل 2010

طريقة عمل مكرونة بالبشاميل (برنامج كل بلد اكلة )

مكرونة بالبشاميل

 
المكونات

500 ج مكرونة قلم مسلوقة – 2 م زيت – ملح


بشاميل


1/4 كوب دقيق – 2 كوب حليب – 2 م سمنة – ملح وفلفل -0 بيضة – 1/2 كوب جبنة مبشورة


صوص بولونيز


1/4 ك لحمة مفرومة – بصلة ناعمة – 2 فص ثوم – 1/2 كوب صوص طماطم – ملح وفلفل – قطعه جزرة مبشورة

الطريقة

نعمل البشاميل ونسلق المكرونة ونعمل صوص البولونيز


ندهن صينية بزيت او سمن ونضع نص كمية المكرونة ونضع عليها 3 م بشاميل ثم نضع اللحمة المغصجة بالصلصة ثم نضع باقى كمية المكرونة ثم نضع طبقة بشاميل ثم نضع الجبنة المبشورة وندخلها الفرن لحد ما الجبنة تسيح وتاخد لون ذهبى









مصدر

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP