الأربعاء، 18 أبريل 2012

طريقة عمل ساندوتش شرائح اللحم مع الثوم وليمون وشرائح الفلفل الاخضر الحار

طريقة عمل ساندوتش شرائح اللحم المشوي مع الثوم وليمون وشرائح الفلفل الاخضر الحار

المكونات
2 ملعقة شاي من زيت الزيتون
1/2 كوب بصل مكعبات
3 فصوص من الثوم، مفروم
شرائح اللحم البقري المشوي مقطعة إلى شرائح
22/1 من طماطم المكعبات مشوية في الفرن
2كوب من الفلفل الاخضر المفروم 
2 ملاعق طعام من عصير الليمون الطازج
1 ملعقة صغيرة كمونمطحون
2 ملاعق طعام من الكزبرة المفرومة
الملح والفلفل الأسود الطازج الأرض
4ارغفة من الخبز الكبير
طريقة عمل
في مقلاة كبيرة علي حرارة متوسطة يضاف2ملعقة الزيت ثم  البصل ويقلب حتي يصبح يطري .حوالي 5دقائق ثم يضاف الثوم ويقلب الي ان تفوح رائحتة  حوالي 1دقيقة سيضاف شرائح اللحم المشوي ويطبخ قليلا حتي يصبح احمر خفيف حوالي 5دقائق ثم يضاف الطماطم والفلفل الحار الاخضر وعصير الليمون والكمون يطبخ حتي  يغلي ويسخن او حتي يسخن جميعا وتكون العصائر اللي فية سميكة قليلا حوالي 5دقائق 

 
ترفع من حرارة ويضاف الكزبرة المفرومة والملح والفلفل الاسود ويقسم الخليط علي الارغفة بالتساوي ويمكن وضع في قاع الرغيف ملعقة من المايونيز او بعد ما نضع الخليط في الساندوتش نضع شرائح من الجبنة البرجر او الخس 

مترجم

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP