طريقة عمل ساندوتش شرائح اللحم مع الثوم وليمون وشرائح الفلفل الاخضر الحار
طريقة عمل ساندوتش شرائح اللحم المشوي مع الثوم وليمون وشرائح الفلفل الاخضر الحار
2 ملعقة شاي من زيت الزيتون
1/2 كوب بصل مكعبات
3 فصوص من الثوم، مفروم
شرائح اللحم البقري المشوي مقطعة إلى شرائح
22/1 من طماطم المكعبات مشوية في الفرن
2كوب من الفلفل الاخضر المفروم
2 ملاعق طعام من عصير الليمون الطازج
1 ملعقة صغيرة كمونمطحون
2 ملاعق طعام من الكزبرة المفرومة
الملح والفلفل الأسود الطازج الأرض
4ارغفة من الخبز الكبير
طريقة عمل
في مقلاة كبيرة علي حرارة متوسطة يضاف2ملعقة الزيت ثم البصل ويقلب حتي يصبح يطري .حوالي 5دقائق ثم يضاف الثوم ويقلب الي ان تفوح رائحتة حوالي 1دقيقة سيضاف شرائح اللحم المشوي ويطبخ قليلا حتي يصبح احمر خفيف حوالي 5دقائق ثم يضاف الطماطم والفلفل الحار الاخضر وعصير الليمون والكمون يطبخ حتي يغلي ويسخن او حتي يسخن جميعا وتكون العصائر اللي فية سميكة قليلا حوالي 5دقائق
ترفع من حرارة ويضاف الكزبرة المفرومة والملح والفلفل الاسود ويقسم الخليط علي الارغفة بالتساوي ويمكن وضع في قاع الرغيف ملعقة من المايونيز او بعد ما نضع الخليط في الساندوتش نضع شرائح من الجبنة البرجر او الخس
مترجم
0 ملاحظات:
إرسال تعليق