الثلاثاء، 22 يناير 2019

طريقة عمل الكبد والقوانص الفراخ

طريقة عمل الكبد والقوانص الفراخ 

المكونات
250جرام من الكبد والقوانص مقطعه 
1ملعقه صغيره من عصير الليمون 
1ملعقه من ثوم المفروم 
2فلفل اخضر رومي 
1بصله مقطع الي مكعبات 
1طماطم صغيره 
2ملاعق من كزبره مفروم 
1ملعقه صغيره هريسه (اختياري )
زيت او سمن 
طريقة عمل 
في مقلاه علي حرارة متوسطه نضع الزيت او السمن حتي تسخن ثم نضع القوانص مع الثوم ونقلب حتي يتغير لونها ثم نضع الكبده ونقلب حتي يتغير لونها ثم نضع الفلفل والبصل ويقلب ونضع الملح الفلفل الاسود وكمون ويقلب ثم نضع ملعقه من هريسه الشطه وتقلب حي تختلط معا ثم تخفض الحرارة وتغطي مع التقليب بين الحين والاخر ولو لقيتي انها لسه مستوتش ونشفت الميه نزود حوالي 2ملاعق صغيره من الميه وتغطي حتي تستوي مع التقليب بين الحين والاخر وعندما تستوي نضع الكزبره الفرومه مع قطع الطماطم وتقلب حتي تدبل الطماطم ثم ترفع من النار وتعرف في طبق التقديم وتزين بالورق البقدونس وتقدم ساخنه 

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP