الخميس، 1 أبريل، 2010

طريقة عمل بسكويت النشادر (لشيف حسن )

طريقة عمل بسكويت النشادر (لشيف حسن )


المكونات
1/2كيلو من زبدة
125جرام من سكر ابودرة
2بيضة
كيلو من الدقيق
15 جرام نشادر
1/2باكو من فانيليا
باكو بيكنج بودر 
طريقة التحضير
نضع الزبدة في الخلاط تتضرب ثم نضع السكر والخلاط شغال وهما بيتضربوا مع بعض كويس ثم نضع البيض بيضة بيضة لحد ما يمتزجوا مع الخليط

كويس ثم نضع الفانيلياوالنشادر والخلاط برضة شغال لحد ما تلاقي لون العجينة ابيضت وتلاقيها عليت لفوق عن الاول ضعي البيكنج بودر علي الدقيق واضيفية للمقدار اللي في الخلاط بس تخفض سرعة الخلاط الي اقل سرعة خلاط خلية علي الاول درجة لحد ما الدقيق يتلم في العجينة وابدائي بتشكيلة اصابع طويلة سواء باستخدام الماكنة او قمع الحلواني في الصاج او الصينية وادخلية الفرن علي درجة حرارة 150درجة لمدة 20دقيقة
من جريدة اخبار اليوم
29من رمضان 2009 بقلم الشيف حسن  

1 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP