طريقة عمل صلصه البيتزاء الحاره
طريقة عمل صلصه البيتزاء الحاره
المكونات
2ملاعق كبيره من الزيت الزيتون
1من الثوم المهروس
1/4الي 1/2ملعقة صغيره من الفلفل الاحمر المجروش
400جرام من عصير طماطم
1/2ملعقه ملعقه صغيره من الزعتر المطحون
طريقة عمل
في حله علي حرارة متوسطه نضع الزيت الزيتون الثوم المهروس والفلفل الاحمر المجروش ويقلب معا حتي يصبح الثوم طري ثم يضاف الطماطم والزعتر ويقلب والملح والفلفل الاسود ويقلب وحتي يغلي ثم نخفض الحرارة ويترك لمده 20دقيقه لو الي ان تصبح سميكه ثم ترفع من النار وتوضع الي ان تبرد ويمكن الاحتفاظ بها في الثلاجه لمده 1اسبوع او في الفريزر لمده 2شهرين
المكونات
2ملاعق كبيره من الزيت الزيتون
1من الثوم المهروس
1/4الي 1/2ملعقة صغيره من الفلفل الاحمر المجروش
400جرام من عصير طماطم
1/2ملعقه ملعقه صغيره من الزعتر المطحون
طريقة عمل
في حله علي حرارة متوسطه نضع الزيت الزيتون الثوم المهروس والفلفل الاحمر المجروش ويقلب معا حتي يصبح الثوم طري ثم يضاف الطماطم والزعتر ويقلب والملح والفلفل الاسود ويقلب وحتي يغلي ثم نخفض الحرارة ويترك لمده 20دقيقه لو الي ان تصبح سميكه ثم ترفع من النار وتوضع الي ان تبرد ويمكن الاحتفاظ بها في الثلاجه لمده 1اسبوع او في الفريزر لمده 2شهرين
0 ملاحظات:
إرسال تعليق