الثلاثاء، 13 ديسمبر 2016

طريقة عمل صلصه البيتزاء الحاره

طريقة عمل صلصه البيتزاء الحاره 


المكونات 
2ملاعق كبيره من الزيت الزيتون 
1من الثوم المهروس 
1/4الي 1/2ملعقة صغيره من الفلفل الاحمر المجروش 
400جرام من عصير طماطم 
1/2ملعقه ملعقه صغيره من الزعتر المطحون 
طريقة عمل 
في حله علي حرارة متوسطه نضع الزيت الزيتون الثوم المهروس والفلفل الاحمر المجروش ويقلب معا حتي يصبح الثوم طري ثم يضاف الطماطم والزعتر ويقلب والملح والفلفل الاسود ويقلب وحتي يغلي ثم نخفض الحرارة ويترك لمده 20دقيقه لو الي ان تصبح سميكه ثم ترفع من النار وتوضع الي ان تبرد ويمكن الاحتفاظ بها في الثلاجه لمده 1اسبوع او في الفريزر لمده 2شهرين 

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP