السبت، 31 أغسطس 2024

ايس كريم كيس

ايس كريم كورن شكولاته وفانيلا 



 200جرام من الشكولاته الغامق مكعبات او شبس 

2كوب كريمه خفق 

نصف كوب حليب مكثف 

اكياس تزييين 

طريقة عمل 

في وعاء نضع الكريمه والحليب المكثف وتخففق حتي تتملسك قليلا يوضع جانبا 

يي اكياس التزيين نضع كميه من الشكولاته الغامق وتوضع في طبق وتتصب الميه الساخخنه حتي الشكولاته تذوب تماما ثم تنشف الاكياس وتفتح وتصب داخللها كميه من الكريمه حتي نهايه الشكولاته ثم تغلق الاكياس جيدا وتوضع في الفريزرحتي تتجمد ججيدا ثم تخرج وتشيل الاكياس وتقدم 

ملحوظه يمكن عمل نكهات مختلفه 

نضع علي الكريمه بعد الخفق  كميه من الكاكاو لو عايزها بالشكولاته او لو عايزها بالفرراوله او توت نضع مربي فراوله او توت 

 




 

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP