الاثنين، 8 فبراير 2010

طريقة عمل تشكين كرسبي او الدجاج المقرمشة شيف حسن

هناك تعليق واحد:

  1. فيديوهات رائعة ..
    بالمناسبة أنا لسه واكل الفراخ دى دلوقت من إيد مراتى هههههههههههههه .. انا نزلت الفديوهات من يومين ومراتى قامت بالواجب النهاردة واشترت تسع أنواع أعشاب وعملت الخلطة السرية ..
    بس بصراحة خلطة جنان .. هو طعمها غريب شوية مش زى كنتاكى، طعم تانى بس بجد جااااااااااامد ..
    عيبه الوحيد انى محتاج أشرب لتر حاجة ساقعة تهضم التركيبة دى ..
    ههههه
    شكرا مرة تانية

    ردحذف