الاثنين، 8 فبراير 2010

طريقة عمل الارز المصري بالشعرية خطوة خطوة


طريقة عمل الارز المصري بالشعرية خطوة خطوة


المقادير:
2 كوب رز مصرى
2
كوب ونصف ماء
1
ملعقة كبيرة سمن / زيت
ملح
4
ملاعق شعرية
الطريقة التحضير :
نحمر الشعرية في السمن على النار حتى يصبح لونها بنى
نغسل الارز ونصفيه جيدا ثم نضعه على الشعريةونقلب الي ان يصبح غير ملتصق ببعضة
نضيف الماءوالشوربة  والملح
نتركه لحد ما يغلى ثم نهدى عليه النار ونتركه من 10 / 15 دقيقة وبس وصور توضح


















هناك تعليقان (2):

  1. تسلم ايدك بجد وربنا يكرمك
    انا فى غربة ومدونتك هتفيدنى جداا
    وعملت الرز بطريقتك وطعمه كان جميل والحمد لله بس كان ملزق شوية عشان مظبطش المقادير ومقلبتش كويس زى ما قولتى

    الجاى احسن ان شاء الله
    وربنا يكرمك

    ردحذف