الخميس، 7 يناير 2016

بالفيديو طريقة عمل بيتزا المجمده بصلصه اللحم الايطاليه

طريقة عمل بيتزا المجمده بصلصه اللحم الايطاليه


المكونات
للبيتزا بصلصه اللحم :
1قاعده بيتزا محمده
وصفه صلصه اللحم
جبنه موتزاريلا
لصلصه اللحم الايطاليه :
1ملعقه كبيره من السمن او الزبده او الزيت
300جرام من لحم المفروم
1بصله مقطعه الي مكعبات
300جرام من معجون الطماطم حوالي (1و1/4كوب )
400جرام من عصير الطماطم مقشره ومضربه في الخلاط
100جرام من الخل حوالي 1/2 كوب او ممكن نصف خل او نصف صلصه ويسشتر
300-250جرام من الشوربه اللحم حوالي من(1كوب الي 1و1/4كوب )
التوابل
ملح فلفل اسود زعتر و3الي 4اوراق غار
طريقة عمل

في مقلاه علي حرارة متوسطه نضع الزبده ثم نضع البصل ويقلب حتي يصبح شفاف ثم يضاف اللحم ويقلب حتي ياخذ اللون البني ثم نضع التوابل والملح والفلفل الاسود نضع الخل او صلصه الويسشتر  والشوربه وعصير الطماطم ومعجون الطماطم والنوابل ويترك ليغلي اول ما يغلي الخليط يخفض الحرارة ويغطي ويترك من 25الي 30 دقيقه ويترك ليبرد تماما
لعمل بيتزا بصلصه اللحم
نخرج البيتزا المجمده من الفريزر ونستعملها علي طول نضع صلصه اللحم وتوزع علي سطح البيتزا بالتساوي ثم نضع الجبنه الموتزاريلا وتوضع في الفرن علي حرارة 200 من 12الي 15 دقيقه او تاخذ اللون الذهبي وتخرج من الفرن وتقطع وتقدم 

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP