الأربعاء، 30 سبتمبر، 2015

طريقة عمل دجاج في الفويل او فراخ مدفونه

طريقة عمل دجاج في الفويل او فراخ مدفونه 


المكونات
1نصف دجاجه اما سليمه او مقطعه 
1بطاطس مقشره ومقطعه الي اربع قطع 
فلفل احمر حار وقرن فلفل اخضر  
2-3ورقات من الفويل مربعه الحجم 
ملح فلفل اسود كركم 
طريقة عمل 
انا هقطع الدجاج الي قطع لوعايزه تعمليها سليمه حسب الرغبه 
هتبلها بالملح والفلفل الاسود والكركم من جميع الجهات ثم احطها في مقلاه ساخنه جدا بس يدوب الجلد ياخذ اللون الذهبي من كلا الجانبين ثم ترفع الدجاج من المقلاه وتوضع علي اول ورقه من الفويل ونضع البطاطس والفلفل الاحمر والاخضر وتغلق جيدا ثم تلف في ورقه فويل اخري ثم تلف مره اخيره لورقة فويل  ثم توضع في الفرن علي درجه حرارة 200درجه لمده 1ساعه ونصف ثم نرفع من الفرن وتفتح عند التقديم 
(يمكن عدم تشويح الدجاج ووضعها مباشره في الفويل بعد ان نتبلها بالملح والفلفل والكركم )

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP