الثلاثاء، 30 أكتوبر 2012

طريقة عمل الاسباجتي باللحمه المفرومه والبشاميل بالصور


طريقة عمل  الاسباجتي  باللحمه المفرومه والبشاميل


المكونات
مقادير اللحمه المفرومه :

لحم مفروم + بصله مقطعه قطع صغار
2 بندورة مقعه قطع صغار + شويه زيت
ملح + فلفل اسود
الطريقه:
شوحي البصل الي ان يصبح لونة  ذهبي


بعدين اضيفي للبصل البندورة 




بعدين اضيفي اللحمه المفرومه مع البهار قلبيها الي ان تستوي

 

بعدين نجيب الباستا ونكسرها من النص

ونطبخها مع مكعب مرقة ماجي وفلفل اسود



بعدين نعمل البشاميل

الطريقه :

5 ملاعق دقيق + 3 ملاعق حليب
شويه زيت زيتون + فلفل اسود + ملح
ملعقتين سكر + رشه من الهيل



نحط شوية مويه باردة ونخلطها مع بعض الين تذوب

بعدين اضيفي مويه حارة واخلطيها على نار هاديه 




بعدين اقسمي الباستا المطبوخه الى قسمين
القسم الاول حطيها في صينيه



واضيفي على الباستا شوي من خلطه البشاميل واخلطيها مع بعض



بعدين اضيفي اللحمه المفرومه 


بعدين القسم الثاني من الباستا اضيفي كمان عليها البشاميل واخليطها واضيفها فوق اللحمه



بعدين اضيفي البشاميل على الصينيه 

 
ورشي عليها شويه جبن تشدر 


ودخليها الفرن 

مصدر

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP