الاثنين، 5 مارس 2012

طريقة عمل فراخ بصوص الليمون


طريقة عمل فراخ بصوص الليمون


المكونات 


1/2 ك صدور فراخ – 2 مكعب مرقة – 1 جريب فروت – عصير ليمون – كوب كريمة لبانى – 2 م دقيق – ملح وفلفل – زعتر فرش – ذبدة – خضار سوتية
الطريقة
نتبل الصدور بالملح والفلفل والليمون والزعتر ونخلطهم ونرش عليهم م دقيق ونخلطهم كدة بايدنا
نشوح الصدور فى قطعه ذبدة لحد نص سوى ثم ندخلهم الفرن حيكملوا السوى وبعد ما يستووا نضعهم فى طبق التقديم ونضع صوص الليمون على الوش
صوص الليمون بالذبدة
نخرط البصلة ناعم جدا
نضع الذبدة على النار ونشوح فيها البصلة وم دقيق ومكعب المرقة ونقلب ثم نضع زعتر فرش وشوية عصير ليمون ونقلب ونضع الكريمة ونقلب ثم نضع ملح وفلفل وفصوص الجريب فروت ويادوب تقليبة واحدة ونطفى





مصدر 

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP