الأحد، 6 فبراير 2011

طريقة عمل كب شوكولا برنامج كل بلد اكله

كب شوكولا

المكونات 

باناكوتا) 250ج فريش كريم – 50ج سكر – 5ج فانيليا – 10ج جيلاتين
(تشوكليت كريم )250ج شيكولاتة دارك – 250 ج فريش كريم مضروب – شريحه ليدى فينجر -
الطريقة
نضع الشيكولاتة على حمام مائى لحد ماتسيح
نضع الجيلاتين فى شوية ماء دافىء لحد ماتسيح
نضع الفرش كريم على النار مع السكر ونقلبهم كويس ونضع الفانيليا ثم نضع الجيلاتين السايح ونقلب ونضعها فى نص الكاس وندخلهم الفريزر ثم نضع من الفريش كريم المضروب على الباناكوتا ونقلبهم
نرش الليدى فينجر رشة سكر بودرة
نضع الشيكولاتة السايحه مع الفريش كريم المضروب مع بعض ونقلبهم مع بعض بسرعه ونضعها فى كيس
نطلع الكاس من الفريزر ونضع فيه دائرة الكيك ثم نضع التشوكلت موس لحد اخرة







مصدر

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP