الأحد، 6 فبراير 2011

طريقة عمل فراخ بالكارى على الطريقة الهندية من كل بلد اكله


فراخ بالكارى على الطريقة الهندية

 
المكونات

فرخة مقطعه 8 اجزاء – بيض مسلوق – 3 شرائح اناناس – م كارى احمر – م كارى اصفر – م كارى اخضر – بصلة ناعمة – زيت زيتون – 2 بطاطس
الطريقة
نتبل الفراخ بملح وفلفل وكارى وزيت
نشوح البصلة فى زيت زيتون ثم اقطع البطاطس مكعبات واشوحها معاهم
اشوح الفراخ فى زيت فى مقلاية ثم نضعها فى المقلاية مع البطاطس والبصل ونقلبهم ثم نضع شوربة الفراخ ونتركهم لحد قرب السوى ثم نضع 3 انواع الكارى فى المقلاية اللى كنا مشوحين فيها الفراخ ونقلبهم ثم نضعهم مع الفراخ ونضع الاناناس والبيض والكريمة ونقلبهم ثوانى ونغرفها


مصدر

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP