الخميس، 19 أغسطس 2010

طريقة عمل كحك العيد برنامج كل بلد اكله

طريقة عمل كحك العيد

المقادير
كيلو دقيق – 1/2 ك سمن سايح – 15 ج ريحة كحك(م ك ) – 20 ج سكر (م ك ) – باكو بيكنج بودر – 5 ج ملح (م ص ) – 200 ج حليب ( كوب )



الطريقة


نضع الدقيق فى الخلاط والملح والسكر والبيكنج بودر ونشغله على السرعه الاولى وبعدين نعلية لحد ما تتكون عندنا العجينة واذا لقيتلى العجينة مفرولة ومش راضية تتلم معاكى يبقى تزودى حليب واحدة واحدة لحد ما تتكون العجينة وبعدين تشيلى العجينة وتضعيها فى طبق تريح لمدة 10 د وبعدين ناخد قطع صغيرة من العجينة ونكورها ونضعها فى الصينية ونبططها سنة بايدنا وبعدين ننقشها بالمنقاش او نعمل الوش باللبصمه المخصوص وبعدين ندخلة فرن متوسط الحرارة




منقول

1 ملاحظات:

غير معرف

انا دورت بكل مكان لاكن مو لقيت وصفت الكعك واكلات رمضان لا كن هون كل اللي بدي ياه مجود عنجاد انا كتير بشكركون كتير مرسي مرسي مرسي مشكووووووووور

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP