الأحد، 25 يوليو، 2010

طريقة عمل محشي ورق عنب الشيف شربينى من بلد اكله

محشي ورق عنب الشيف شربينى




المقادير :
- ارز


- ورق عنب


- بصل مفروم


- طماطم مبشورة


- شبت وبقدونس وكسبرة مفرومين


- قرفة ناعمة


- زيت زيتون


- ملح وفلفل وبهارات
الطريقة :
- نضع البصل المفروم مع الطماطم والشبت و البقدونس و الكسبرة مفرومين مع زيت زيتون مع قرفة ناعمة
- كله بنحطه مع بعضه ونضعه على الارز ونلف بيه ورق العنب

- يكون فيه شوربة لحمة بها قطع لحمة أو ريش وبوكيه جارنيه ( بصل وكرفس وجزر وطماطم وورق لورو وحبهان وملح وفلفل )

- نصفي الشوربة

- في حلة بها مادة دهنية نرص قطع اللحمة او الريش ( مستوية 50 % ) والبوكيه جارنيه اللى كانوا في الشوربة ثم نرص عليهم اصابع المحشي ونضعهم على النار شوية ثم نسقيهم بالشوربة ونغطي الحلة ونتركها على النار ونهدى عليها حتى السوى
- بعد السوى نقلب الحلة في طبق التقديم بحيث تكون اللحمة في الاعلى وتقدم










مصدر
http://dvd4arab.maktoob.com/showthread.php?t=1701699&page=41

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP