الأربعاء، 9 يونيو 2010

طريقة عمل جنجر كوكيز من كل بلد اكلة





طريقة عمل جنجر كوكيز


المكونات

40 ج قرفة ( 2 معلقة كبيرة ) – 40 ج جوزة الطيب ( 2 معلقة ) – 400 ج سكر (2 كوب )



300 ج ماء ( كوب ونص ) – 900 ج دقيق – 40 ج قرنفل ( 2 معلقة) – 40 ج عصير ليمون


80 ج عسل نحل ( 1/3 كوب )


الطريقة


اضع فى الخلاط الدقيق والقرنفل وجوزة الطيب


اضع على النار السكر والماء والعسل النحل واول ما يغلوا اضع عصير الليمون


وبعد الغليان انزل بيهم على الدقيق واحدة واحدة


وبعد ما تبقى عجينة ادخلها الثلاجة لمدة ساعه وبعد ماتطلع افردها


على صاج رفيع نص سم واشكلها بالاشكال وادخلها الفرن على 160 لمدة 25 دقيقة




مصدر

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP