الأربعاء، 26 مايو، 2010

طريقة عمل المقلوبة برنامج كل بلد اكلة





طريقة عمل مقلوبة

المكونات
باذنجان رومى اسود – طماطم شرائح – بطاطس ئرائح – صدور فراخ – قطع من اللحمة – ارز نى – توابل – زيت



الطريقة


نقطع البزنجان شرائح ونقليه فى الزيت ونقطع البطاطس شرائح ونحمرها تحميرة بسيطة فى الزيت


نقطع الصدور مكعبات ونقطع اللحمة مكعبات ونقطع الطماطم شرائح


نفرش قعر الحله بالطماطم ثم نرصص فوقها البطاطس ثم نرصص فوقها البزنجان ثم نرصص اللحمة ثم نرصص الفراخ ثم نضع الارز فوقهم على وش الحلة ثم نضع شوربة الدجاج او شوربة اللحمة ونغطى الحلة ونكمل السوى وبعد ماتستوى بس حيكون الارز طرى عن الارز العادى نقلبها فى طبق التقديم





مصدر

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP