السبت، 22 مايو، 2010

طريقة عمل طاجن سمان بالبصل برنامج كل بلد اكله




طاجن سمان بالبصل


المكونات
عدد من وحدات السمان – 250 ج بصل مفروم – طماطم – ذبدة – فلفل رومى الوان – كسبرة خضراء – ذبدة – ملح وفلفل – ثوم



الطريقة


نتبل السمان بملح وفلفل وشوية خل


نبشر البصلة والطماطم والفلفل ونخرط الكسبرة ونضع البهارات ونخلطهم كويس


ثم نحشى السمان بالحشو كويس ونضعه فى مقلاية فيها قطعه ذبدة ونشوح السمان لحد ما يحمر ثم نضع


صوص الديميجلاس مع الحمام لحد ما يغللى غلوة ثم نضعه فى صينية وندخله الفرن


لحد ما يحمر كويس
 









مصدر

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP