الأربعاء، 5 مايو 2010

طريقة عمل كفتة الجمبرى(ش ايمن)من كل بلد اكلة

كفتة الجمبرى(ش ايمن)

المكونات
جمبرى صغير – ثوم – بصل – طماطم – فلفل – بطاطس بيورية – بيض – بقسماط



الطريقة


نخرط الجمبرى بالسكينة (مش بالمفرمة ) ونضع معاة البصل والطماطم والفلفل (كلهم مخرطين صغير قوى) ونخرط كله تانى بالسكينة ثم نضع عليها م ك يطاطس بيورية وملح وفلفل وشوية بقسماط (حوالى فنجان شاى )


ونقلبهم ثم نضع بيضة مضروبة ونخلطها كويس ثم نكورها ونحمرها فى الزيت





مصدر

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP