الاثنين، 26 أبريل، 2010

طريقة عمل سمك قاروص محشى (من كل بلد اكلة )

سمك قاروص محشى


المكونات
سمكة لوت او وقار او اى نوع – جندوفلى – جمبرى صغير – فلفل الوان – بصل – شبتكسبرة – ليمون خلطة الثوم: راس ثوم مقشرة وعليها ملح وفلفل وكمون وخل وكزبرة ومستردة ونخلطهم مع بعض كويس لحد ماينعموا
الطريقة
نضغ فى طبق الفلفل الوان القطع والشبت المخرط والكسبرة المخرطة والجمبرى والبصل الشرايح وشوية من خليط الثوم ونتبلهم ونخلطهم ببعض كويس نغسل السمكة وننظفها من الداخل ونعمل قطع بالطول بالسكينة ندهن السمكة من الداخل والخارج بتتبيله الثوم ثم نحشى السمكة كويس من الداخل بالحشو ونضع الباقى فى الصينية ونضع الجندوفلى ونعصر 3 ليمونات ونضع القشر فى الصينية ونضع شوية زيت وندخلها الفرن لحد ماتستوى وتحمر






مصدر

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP