الأربعاء، 25 نوفمبر 2009

طريقة عمل الكفتة الحاتي والريش ضاني والكباب لشيف شربيني

طريقة عمل الكفتة الحاتي  والريش ضاني والكباب لشيف شربيني






المقادير
 للريش والاستيك
ماء بصل (تبشر البصل ويوضع بة خل وملح ويترك لفترة30دقيقة  ثم يصفي )
خل
ليمون
كاتشب
زعتر
زيت الزيتون  
طماطم
ملح فلفل اسود
سكر  
للكفتة
تفل بصل
ونفس المقادير
طريقة التحضير
  1- يوضع ماء البصل وباقي المكونات علي الريش والكباب وتترك فيها لمدة 2ساعة ويوضع تفل البصل وباقي المكونات علي الكفتة وتترك لفترة ثم تصبع الكفتة علي الاسياخ مع غمس الايد في ماء البصل او تتبيلة عند التصبيع او عند وضعها علي السيخ  اما تترك في الاسياخ وتوضع مباشرة علي الشواية  او ننزعها برفق من السيخ وتوضع علي الشواية  
2- ثم يوضع الكباب والريش علي الشواية مع استمرار تقليب الكفتة والريش والكباب ويمكن  تكملة تسويتها في الفرن البوتجاز
اترككم مع الصور
اضغط علي الصورة لمشاهدتها بالحجم الطبيعي














0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP