الجمعة، 5 سبتمبر 2008

طريقة عمل دجاج مشوي مع الليمون والاوريجانو


دجاج مشوي مع الليمون والاوريجانو

 
يكفي الكمية الي 8اشخاص
المكونات



1 ملعقه الطعام مفرم الليمون
1 / 3كوب عصير الليمون طازجه عصره (2من الليمون)
1 / 4 كوب الاوريجانو المفروم (او 1 ملعقه الطعام المجففه)
2 ملاعق الطعام زيت الزيتون ،
2والملح والفلفل
2من الفراخ مقطعة كل واحدة الي نصفين
4 الليمون ، مقطع الي نصفين


الطريقة


• في السلطانية يخلط عصير الليمون ومفروم والاوريجانووالزيت والملح والفلفل 2ملح و1 فلفل وتنقع انصاف الفراخ لمدة30دقيقة او طوال الليل


• سخ الشواية علي حرارة متوسطة ومسح شبكة بالزيت لمنع التصاق الفراخ وتوضع الفراخ والجلد يكون من تحت وتقلب باستمراركل 5دقائق حوالي




• 45دقيقة ثم ترفع من علي الشوايةوتنقل وتترك لترتاح لمدة 10دقائق وتزين بقطع الليمون المشوي واغصان الاوريجانو ولاغصان

0 ملاحظات:

يوميات شري   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP